Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Római séták

- A LENTI INFORMÁCIÓK NEM AKTUÁLISAK! -

 

RÓMAI SÉTÁK

2022.03.11-15.

Mosonmagyaróvári indulással!

 

Program:
 
1. nap – Rövid, rendszeres pihenőkkel utazás Ausztrián át, majd érkezés Bolognába. Városnézés során séta a Piazza Maggiorén, Olaszország egyik legszebb terén, látogatás a Kék Toronynál, a San Petronionál és a bazilikánál. Szállás Bologna környékén.
2. nap – Reggeli után utazás Rómába, a szállás elfoglalása. Délután ismerkedés Rómával, látogatás a Colosseumban és séta a Forum Romanum emlékeinél. Szállás Rómában.
3. nap – Reggeli után egész napos városlátogatás Rómában: Michelangelo Mózes szobra, Michelangelo Mózes szobra, Trevi kút, Spanyol lépcső, Pantheon. Felhívjuk Utasaink szíves figyelmét, hogy Rómában a legtöbb látnivaló autóbusszal nem megközelíthető, így gyalogosan és metróval közlekedünk! Szállás az előző helyen.
4. nap – Reggeli után látogatás a Vatikánban, Vatikáni Múzeum, a St. Peter bazilika, Sixtusi kápolna Angyalvár… Délután a Piazza Navona forgataga, szabadidő. Szállás ugyanott.
5. nap – Reggeli után látogatás Orvieto városába. A város különleges fekvése hozzájárul szépségéhez, hiszen a hegy oldala szinte függőlegesen emelkedik a várost védelmező kőfalakig. Óvárosa szebbnél szebb gótikus templomokat, díszes palotákat, és egyszerű hangulatos szűk kis utcákat is rejt. Városnézés, rövid szabadidő, majd utazás hazafelé. Érkezés az éjszakai órákban.
 
Részvételi díj: 109.900 Ft/fő
Egyágyas felár: 19.500 Ft
Félpanziós felár: 25.500 Ft/fő (4 alkalommal vacsora tipikus helyi éttermekben)
Belépők: kb. 120€/fő (3 napos római metrójeggyel és ifával)
 
A megadott ár tartalmazza a szállásokat reggelis ellátással (igény esetén félpanzióval), idegenvezetéssel, valamint az utazás költségét, és a bevezetett helyi adót is.
Nem tartalmazza az utasbiztosítást, és a belépődíjakat!

Részletekért és foglalásért keresse munkatársainkat:

info@magiatrans.hu   |   06 (96) 214-071  |  06 (20) 468-3781  |  06 (20) 449-7696 

 


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.