Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

A Mágia 2000 Kft, mint a nevében is szerepel 2000 óta folytat különböző profilú tevékenységet.
Az előtte lévő időszakban egyéni vállalkozóként, Mágia Játéknagykereskedésként, majd a társas vállalkozási forma beindulása után, Németh Rudolf és Németh Rudolfné, a két tulajdonos úgy döntött, hogy a játékforgalmazást, más tevékenységgel egészíti ki. Így fordultunk a 4. ágazat, a szolgáltatás irányában. 2004-ben utazási irodát nyitottunk a már közben megvásárolt ingatlanon, a Kossuth Lajos utca 73.szám alatt. Látszott, hogy ezen tevékenységben van a fejlődés lehetősége. Mivel a multi cégek megjelenésével, a kereskedelem adta lehetőségek már nem tudtak ilyen mértékben fejlődni. Az utazási iroda a régió egyik legnagyobb ilyen vállalkozásává vált az évek folyamán.

A további fellődés záloga, a saját autóbuszpark kialakítása. Melyet a jól bevált név továbbvitelével, Mágia Trans Kft néven azonos telephelyen, 6+1 buszra fejlesztettük fel. Majd a 2015-os esztendőben új fioktelephellyel, Csornán nyitottunk irodát.

A 2017-es esztendő is újat hozott. Az Arany János utcában megvásárolt ingatlanra, új telephelyet, irodaházat építünk. Mely saját erős beruházással, a sofőr kollégák pihenőhelyéül és a hét autóbusz tárolását fogja szolgálni. Igaz más vállalkozás néven, de a két tevékenység egymást erősítve lesz a jövőbeni elképzeléseink záloga.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.