Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rólunk

A Mágia 2000 Kft, mint a nevében is szerepel 2000 óta folytat különböző profilú tevékenységet.
Az előtte lévő időszakban egyéni vállalkozóként, Mágia Játéknagykereskedésként, majd a társas vállalkozási forma beindulása után, Németh Rudolf és Németh Rudolfné, a két tulajdonos úgy döntött, hogy a játékforgalmazást, más tevékenységgel egészíti ki. Így fordultunk a 4. ágazat, a szolgáltatás irányában. 2004-ben utazási irodát nyitottunk a már közben megvásárolt ingatlanon, a Kossuth Lajos utca 73.szám alatt. Látszott, hogy ezen tevékenységben van a fejlődés lehetősége. Mivel a multi cégek megjelenésével, a kereskedelem adta lehetőségek már nem tudtak ilyen mértékben fejlődni. Az utazási iroda a régió egyik legnagyobb ilyen vállalkozásává vált az évek folyamán.

A további fellődés záloga, a saját autóbuszpark kialakítása. Melyet a jól bevált név továbbvitelével, Mágia Trans Kft néven azonos telephelyen, 6+1 buszra fejlesztettük fel. Majd a 2015-os esztendőben új fioktelephellyel, Csornán nyitottunk irodát.

A 2017-es esztendő is újat hozott. Az Arany János utcában megvásárolt ingatlanra, új telephelyet, irodaházat építünk. Mely saját erős beruházással, a sofőr kollégák pihenőhelyéül és a hét autóbusz tárolását fogja szolgálni. Igaz más vállalkozás néven, de a két tevékenység egymást erősítve lesz a jövőbeni elképzeléseink záloga.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).